om Galleri View


Åpent hver dag kl. 12.00 - 16.30

Se bilder fra Vernissagen:
...
....

om Vibeke Hermanrud

Markveien 24 B
0554 Oslo

Galleri View (krysset Markveien/ Helgesensgata på Grünerløkka) skal vera eit galleri som fokuserer på positiv kunst. Eit forsøk på å gje meir vennlegheit og omsorg til verda, og formidla eit godt bodskap.

Galleri View skal vera eit pusterom - ei sjeleføde i ei stormfull tid.

Rigmor Fjeldstad driver galleriet.

For mer informasjon, ta en tur innom galleriet eller kontakt henne på mob. 916 26 434.

Galleri View

Se kart til Galleri View her.

Communication
& urban look

Møter og kommunikasjon mellom mennesker, globalisering og urbane rom er viktige stikkord for Vibeke. Hun er engasjert i feminisme, og miljø- og utviklingsspørsmål. Dette tar hun indirekte med seg inn i kunsten og skaper en ekspresjonistisk og abstrahert billedverden.

Strømledninger fra Burma går igjen i flere bilder, og reflekterer et kaotisk og energisk møtepunkt, men også en underliggende politisk konflikt. Andre bilder er Vibekes tolkninger av metropoler, fra Barcelona til Bangkok, og alle veier fører som kjent til Roma.

I de 25 verkene, som presenteres på Galleri View, benytter hun blandede teknikker. Fra akryl, spray, tegning, collage til datamanipulerte foto. Glass og pleksiglass forsterker den urbane "looken", mens ståltråd og ledninger benyttes i installasjonene. 3D-bildene illustrerer kompleksiteten og mangfoldet i vår tid.

Vibeke har siden begynnelsen av 90-tallet jobbet med design, foto, video og visuell kunst. Hun har en Minor in Fine Arts fra St. Johns University i New York og en toårige kunstfaglige deltidsutdannelsen fra Nydalen Kunstskole. Ved siden av kunsten arbeider hun med miljø- bevegelser i Afrika, Latin-Amerika og Asia.

For mer informasjon se hennes nettside http://www.artflow.no eller ring 901 164 93